برای کسب اطلاعات بییشتر در زمینه مراحل راه اندازی اولیه گوشی اندروید می توانید
برای کسب اطلاعات بییشتر در زمینه مراحل راه اندازی اولیه گوشی اندروید می توانید
اکثر ما حداقل یک بار گوشی خود را ریست فکتوری کرده ایم . همانطور که می دانید ریست فکتوری معمولا زمانی استفاه می شود که مشکلاتی مثل کند شدن ، هنگ کردن و اشکالاتی از این دست هنگام کار با گوشی آزارمان می دهد . ریست فکتوری یا Hard Reset گوشی شما را به حالت تنظیمات کارخانه باز می گرداند و کلیه نرم افزارهای نصب شده ، فایل ها ، اطلاعات و تنظیمات گوشی شما پاک می شود و درست مثل این است که برای اولین بار اقدام به روش کردن گوشی اندروید خود کرده اید . بنابراین بهتر از قبل ار ریست فکتوری ، بک آپ گیری از اندروید و سایر اطلاعات گوشی خود انجام دهید . بعد از خرید گوشی جدید و روشن کردن موبایل برای اولین بار و همچنین بعد از ریست فکتوری باید اقدام به راه اندازی اولیه گوشی اندروید خود نمایید . مقاله امروز گروه مشاوره هیواتک در خصوص راه اندازی گوشی اندروید می باشد .
مراحل راه اندازی اولیه گوشی اندروید
1- برای راه اندازی اولیه گوشی اندروید خود باید در مرحله اول سیم کارت خود را در آن وارد نمایید . در صورتی که سیم کارت شما PIN Code دارد وارد نمایید .
2- در مرحله بعدی در هنگام راه اندازی گوشی باید زبان گوشی را تعیین کنید . برای این کار بر روی زبان پیش فرض تپ کنید و از لیستی که برای شما باز می شود زبان مورد نظرتان را تعیین کنید . و سپس دکمه Start را انتخاب کنید .
3- مرحله بعدی برای راه اندازی گوشی اندروید انتخاب شبکه وای فای می باشد . در صورتی که مایلید بعد از راه اندازی گوشی از اینترنت استفاده کنید ، نام شبکه وای فای خود را از لیست موجود انتخاب کرده و در صورت درخواست رمز ، رمز وای فای خود را وارد نموده و گزینه Connect را انتخاب کنید .
اگر نمی خواهید به اینترنت متصل شوید می توانید از این مرحله گذر کرده و گزینه Skip را انتخاب کنید .
4- مرحله بعدی راه اندازی موبایل ، تنظیم و راه اندازی حساب گوگل می باشد . این مرحله برای استفاده از برنامه های گوگل و سرویس های آن می باشد مثل Gmail و Play store . اگر از قبل یک حساب و اکانت گوگل دارید آن را وارد کنید ، در این مرحله از شما پرسیده می شود که با راه اندازی سرویس های گوگل موافق هستید یا خیر . با انتخاب agree یا disagree موافقت یا عدم موافقت خود را اعلام نمایید .
اگر حساب گوگل ندارید و مایل به ساخت یک حساب گوگل هستید گزینه Get an account را انتخاب کرده و سپس نام کاربری و رمز عبور دلخواه خود را وارد نمایید .
این مرحله اختیاری بوده و در صورتی که مایل به استفاده از سرویس های گوگل نیستید می توانید از این مرحله عبور کرده و گزینه Skip را وارد نمایید .
5- در مرحله بعدی راه اندازی اولیه گوشی منطقه و زمان گوشی خود را تنظیم نمایید .
چه نرم افزارهایی بر روی گوشی اندروید خود نصب کنیم ؟
بعد از اینکه گوشی خود را برای اولین بار راه اندازی کردید ، ممکن است سیستم عامل گوشی شما و یا برنامه هایی که به صورت پیش فرض روی آن نصب شده اند ، آخرین نسخه نباشند . برای دیدن نسخه سیستم عامل خود به قسمت تنظیمات گوشی خود Settings رفته و در قسمت about phone نسخه سیستم عامل خود را مشاهده کنید و در صورتی که نسخه سیستم عامل شما قدیمی است ، آن را آپدیت نمایید . همچنین برای نصب سایر برنامه های مورد نیاز خود می توانید آن ها را از فروشگاه گوگل (play store ) و همچنین بازار دانلود نمایید . از پرکاربرد ترین برنامه های اندروید می توان به نرم افزارهای دانلود ، پخش فیلم ، تقویم فارسی ، تلگرام ، اینستاگرام و ... اشاره کرد .
برای کسب اطلاعات بییشتر در زمینه مراحل راه اندازی اولیه گوشی اندروید می توانید
برای کسب اطلاعات بییشتر در زمینه مراحل راه اندازی اولیه گوشی اندروید می توانید