برای آشنایی با ترفندهای افزایش سرعت اندروید می توانید
برای آشنایی با ترفندهای افزایش سرعت اندروید می توانید
اگر از گوشی های اندروید استفاده می کنید بعد از مدتی با مشکل کندی آن مواجه می شوید. سیستم عامل اندروید رمز و راز هایی دارد که اگر آن ها را رعایت نکنید به مرور به ایرادات و مشکلاتی نظیر کند شدن گوشی دچار می شود. در ادامه روش هایی را آموزش می دهیم تا به کمک آن از مشکل کند شدن گوشی اندرویدی خود خلاص شوید.
دیگر مقالات سایت را مطالعه کنید : رام اندروید ، نصب رام شیائومی ، اندروید 8 ، آنروت اندروید و نصب رام HTC
افزایش سرعت اندروید
این روز ها بازار نرم افزار های افزایش سرعت اندروید داغ است و بیشتر کاربرانی که از کندی اندروید خود ناراضی اند به سراغ اینگونه نرم افزار ها می روند. اما باید بگوییم که بهترین چیزی که به شما در افزایش سرعت اندروید کمک می کند ، پاک کردن عواملی است که باعث کندی اندروید می شوند . از این عوامل می توان به وجود برنامه های اضافی در صفحه گوشی ، مرورگر گوشی ، برنامه های مخرب و عوامل دیگر که در ادامه به آن ها می پردازیم اشاره کرد.
برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله رفع مشکل پر شدن حافظه گوشی اندروید را مطالعه کنید.
رفع کندی اندروید
یکی از برنامه هایی که در راستای رفع کندی اندروید وجود دارد ، برنامه Root Booster Premium می باشد. به کمک این نرم افزار می توانید عوامل کندی گوشی اندروید خود را شناسایی و آن ها را برطرف کنید. این نرم افزار رابط کاربری بسیار آسان دارد و کار با آن بسیار راحت است. با انتخاب گزینه Speed می توانید عملکرد بالای این نرم افزار را با چشم ببینید.
دوازده روش دیگر برای حل مشکل کندی اندروید
روش اول : حذف برنامه ها از صفحه اصلی
همانطور که در عنوان نیز گفتیم ، برنامه هایی که در صفحه اصلی گوشی وجود دارند از اصلی ترین عوامل کند شدن گوشی می باشند. همچنین پس زمینه های متحرک با حجم بالا ، حجم قابل توجهی از حافظه را در بر می گیرند. به همین دلیل ، با هر بار روشن کردن گوشی با کندی آن مواجه می شوید. توصیه می کنیم برنامه های غیر ضروری را از صفحه اصلی گوشی پاک کنید و بک گراند های سبک تری را انتخاب کنید.
روش دوم : تعویض لانچر گوشی
لانچر پیش فرض اندروید متناسب ترین لانچر برای آن گوشی می باشد و تعویض آن توصیه نمی شود زیرا لانچر پیش فرض کامل و جامع ترین است. اما در صورتی که به مشکل کندی اندروید برخوردید این راه حل نیز گزینه خوبی می تواند باشد. پس به گوگل پلی مراجعه کرده و با کمی جستجو لانچر دیگری را برای گوشی اندروید خود انتخاب کنید.
روش سوم : تغییر مرورگر گوشی
تغییر مرورگر گوشی می تواند نقش عمده ای را در رفع مشکل کند شدن اندروید شما ایفا کند. بدین دلیل بهتر است هنگام کندی اندروید مرورگر کروم و مرورگر فایرفاکس خود را پاک کرده و مرورگر هایی نظیر Puffin و Opera را جایگزین آن ها کنید.
اگر در دانلود کردن مرورگر ها مشکلی دارید این مقاله را بخوانید : رفع مشکل دانلود نکردن در گوشی ها
روش چهارم : حذف برنامه های مخرب در اندروید
بهتر است برنامه های مخرب نظیر مسنجر فیس بوک و امثال این برنامه ها را از گوشی خود پاک کنید تا 15 درصد افزایش سرعت اندروید را تجربه کنید!
روش پنجم : غیر فعال کردن همگام سازی برنامه های اندروید
تمامی برنامه هایی که روی گوشی اندروید خود نصب می کنید هر 15 دقیقه یک بار توسط سرور از راه دور Sync می شوند. این بدان معناست که برنامه ها به یک باره باهم هماهنگ و همگام می شوند ! این همگام سازی باعث کند شدن گوشی و اذیت شدن کاربران می شود. پس بهتر است در بخش Settings گوشی ، Auto-Syncing را تغییر دهید. به طور مثال هر 6 ساعت یک بار !
روش ششم : ریستارت کردن گوشی
روش بعدی برای رفع کندی اندروید ، ریستارت کردن هر چند وقت یکبار گوشی اندروید می باشد. ریستارت کردن گوشی باعث می شود همه برنامه ها از نو وارد حافظه اصلی شده و اجرا شوند.
برای ریستارت کردن گوشی این مقاله را بخوانید : آموزش ریست کردن گوشی
روش هفتم : تغییر در تنظیمات انیمیشن اندروید
تغییر انیمیشن های اندروید می تواند نقش بسزایی در افزایش سرعت اندروید شما داشته باشد. مسیر Settings > Developer options را طی کنید و Window animation scale، Transition animation scale و Animator duration scale را تغییر داده و روی .۵x قرار دهید.
روش هشتم : استفاده از رام جانبی
می توانید در کنار کاستوم رام گوشی ، رام سیانوژن را نیز داشته باشید تا تمامی باگ ها و مشکلات اندروید شما را بر طرف کند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره انواع رام مقاله "رام گوشی " را مطالعه کنید.
روش نهم : فلش کردن هسته سیستم عامل اندروید
تمامی تعاملات بین بخش های سخت افزاری و نرم افزاری اندروید به کمک کرنل یا هسته انجام می گیرد. نصب کرنل کاستوم سرعت اندروید را به طور قابل ملاحظه ای افزایش می هد.
روش دهم : کنترل برنامه های پس زمینه اندروید
برای دیدن برنامه های باز و در حال اجرا در پس زمینه اندروید می توانید برنامه هایی مثل Greenify استفاده کنید. Greenify این ویژگی را دارد که برنامه هایی که از آن ها استفاده نمی کنید را متوقف کند. به این نکته توجه داشته باشید که حتی اگر همگام سازی خودکار برنامه ها را هم فعال نکرده باشید با این نرم افزار می توانید از Auto-Syncing جلوگیری نمایید.
روش یازدهم : غیر فعال کردن Task Killers
این نرم افزارها با هدف آزاد سازی فضای رام تولید و عرضه شده است. اما جالب است بدانید خود Task Killers یکی از عوامل کندی اندروید است ! پس بهتر است از نصب اینگونه برنامه ها در گوشی اندروید خودداری کنید.
روش دوازدهم : غیر فعال کردن Speed Boosters
نرم افزار هایی با عنوان Speed Boosters که در ظاهر با هدف افزایش سرعت اندروید برای شما تبلیغ می شوند ، خود یکی از عوامل کندی گوشی اندروید شما می باشد. پس توصیه می کنیم از نصب این گونه برنامه ها نیز خودداری کنید.
برای آشنایی با ترفندهای افزایش سرعت اندروید می توانید
برای آشنایی با ترفندهای افزایش سرعت اندروید می توانید