برای آشنایی بیشتر با خطاهای رایج هنگام نصب ویندوز می توانید
برای آشنایی بیشتر با خطاهای رایج هنگام نصب ویندوز می توانید
اگر تا به حال برای نصب ویندوز اقدام کرده باشید احتمالا با خطاهای رایج هنگام نصب ویندوز مواجه شده اید. عواملی مختلفی می توانند در زمان نصب سیستم عامل موجب بروز خطا شده و روند انجام کار را مختل کنند. در مقالات قبلی گروه مشاوره هیواتک در خصوص خطاها ی رایج سیستم مانند خطای has stopped working ، مشکل صفحه آبی مرگ ویندوز و ارور 0xc0000098 توضیحاتی ارائه دادیم و برای رفع آن ها راهکار هایی پیشنهاد کردیم. در این مطلب قصد داریم به ارورهای نصب ویندوز بپردازیم و روش های مختلف برطرف نمودن آن ها را به شما عزیزان آموزش دهیم.
خطای نصب ویندوز windows cannot be installed on drive
برای پارتیشن بندی از دو ساختار قالب بندی MBR و GPT استفاده می شود. GPT سیستم عامل را در حالت UEFI بوت می کند و تنها ویندوز های 64 بیتی و تعدادی از نسخه های 32 بیتی مانند 8 ، 8.1 و 10 از آن پشتیبانی می کنند. از طرفی اگر سیستم شما در مد UEFI بوت شده باشد اما هارد درایو شما این ساختاربندی را پشتیبانی نکند خطای Windows cannot be installed on drive اتفاق میفتد.
برای رفع این خطای نصب ویندوز شما می توانید از محیط Command Prompt استفاده کنید. عبارت cmd را در منو استارت جستجو کنید و پس از باز کردن آن دستور diskpart.exe را وارد نموده و اینتر بزنید. سپس عبارت list disk را وارد کنید تا درایور های شما نمایش داده شوند. در لیست شماره ی درایوی که می خواهید به MBR تبدیل شود را پیدا کنید و آن را در دستور select disk X جایگزین کاراکتر X کنید. در این مرحله دستور clean را اجرا کنید تا درایو مورد نظر فرمت شود. در آخر دستور convert MBR را وارد نمایید تا دیسک شما به MBR تبدیل شده و مشکل برطرف شود. برای آشنایی با سایر روش های رفع این مشکل مقاله رفع مشکل windows cannot be installed on drive را مطالعه کنید.
ارور هنگام نصب ویندوز x80300024
عواملی مانند خرابی هارد و یا عدم وجود فضای کافی در آن می توانند موجب وقوع ارور 0x80300024 شوند. در ابتدا پیشنهاد می کنیم یک بار هارد خود را بررسی کنید و از سالم بودن آن اطمینان حاصل کنید. در ادامه برای رفع این ارور مجددا از طریق CD ویندوز بوت شوید و پیش از نصب، درایو مورد نظر را یک بار دیگر فرمت کنید.
اگر بیش از یک هارد درایو روی سیستم شما نصب شده همه ی آن ها را جدا کنید و تنها هاردی را نگه دارید که می خواهید ویندوز روی آن نصب شود.
اگر برای نصب ویندوز از پورت USB بوت شده اید پیشنهاد می کنیم از درگاه USB دیگری استفاده کرده و مجددا برای نصب ویندوز اقدام نمایید. در پایان اگر هیچ یک از روش های ذکر شده مشکل خطای نصب ویندوز را برطرف نکرد احتمالا هارد شما با مشکل مواجه شده است. مقاله آموزش بوت کردن کامپیوتر و لپ تاپ را در این خصوص مطالعه نمایید .
رفع ارور هنگام نصب ویندوز Windows could not configure one or more system components
در برخی موارد وقتی نصب ویندوز به مراحل پایانی می رسد ارور Windows could not configure one or more system components نمایش داده می شود. این خطای نصب ویندوز معمولا با ریست کردن سیستم و نصب مجدد نیز برطرف نمی شود. در این شرایط از روی کیبود کلید های Shift +F10 را همزمان نگه دارید تا Command Prompt برای شما نمایش داده شود. سپس دستورات زیر را یک به یک وارد کنید و اینتر بزنید. با این کار فایل msoobe اجرا شده و مراحل نصب تکمیل می شوند.
1- Cd..
2- Cd..
3- Cd c:windowssystem32oobe
4- msoobe
رفع ارور 0x80070570
عوامل زیادی می توانند موجب بروز ارور 0x80070570 در سیستم شما شوند. معمولا کاربران هنگام نصب ویندوز 10 چنین اروری را دریافت می کنند. در این شرایط. ممکن است DVD ویندوز و یا فلش درایوی که از روی آن بوت می شوید دچار مشکل شده باشد. از طرفی پیشنهاد می کنیم حتما از سالم بودن هارد خود اطمینان حاصل کنید و پیش از نصب ویندوز، درایو مورد نظرتان را فرمت کنید.
لازم به ذکر است که اگر RAM سیستم شما با مشکل مواجه شده باشد می تواتد چنین اروری را در پی داشته باشد. برای رفع ایرادات رم از روی سی دی ویندوز خود بوت شوید و پس از مشاهده مراحل نصب زبان مورد نظرتان را انتخاب کنید و Next بزنید. بر روی Repair your computer کلیک کنید و سپس به ترتیب Troubleshoot و Advanced options را انتخاب نمایید. در این قسمت Command Prompt را باز کنید سپس کد mdsched.exe را وارد کرده و اینتر بزنید. در آخر Restart now and check for problems را انتخاب نمایید.
رفع ارور 0x8007025D
وجود اشکال و یا حتی کوچکترین خطایی در RAM و هارد شما می تواند ارور 0x8007025D را به همراه داشته باشد. برای رفع ارور هنگام نصب ویندوز در ابتدا تمامی فلش ها ، دستگاه های جانبی و حتی کابل شبکه را از سیستم خود جدا کنید. اگر با این کار مشکل برطرف نشد سایز درایو خود را کوچکتر کنید و پس از فرمت کردن آن، مجددا برای نصب ویندز اقدام نمایید. دقت داشته باشید که شما برای نصب ویندوز 10 تنها به 20 گیگ فضا نیاز دارید به همین جهت پیشنهاد می کنیم حجم درایو را در حدود 125 گیگ انتخاب کنید. برای تغییر حجم درایو هنگام نصب ویندوز باید custom install را انتخاب کرده و روی extend کلیک کنید. به این نکته نیز توجه داشته باشید که شما باید پیش از نصب مجدد ویندوز حتما درایو مورد نظرتان را فرمت کنید.
اگر با این کار هم مشکل برطرف نشد این امکان وجود دارد که فایل ISO شما با مشکل مواجه شده باشد. مجددا برای دانلود فایل ISO ویندوز اقدام کرده و یا از سی دی ویندوز دیگری استفاده کنید.اگر فایل ISO را از روی فلش بوت می کنید پیشنهاد می کنیم برای رفع خطا از فلش دیگری استفاده نمایید و یا فلش خود را به پورت دیگری متصل کنید.
برای آشنایی بیشتر با خطاهای رایج هنگام نصب ویندوز می توانید
برای آشنایی بیشتر با خطاهای رایج هنگام نصب ویندوز می توانید
پاسخ مشاور هیواتک: سلام. کاربر گرامی اگر با مطالعه مقاله خطاهای رایج هنگام نصب ویندوز هیواتک نتوانستید مشکل را برطرف کنید پیشنهاد می کنیم با شماره ۹۰۹۲۳۰۵۶۹۵ تماس بگیرید تا مشاوران ما شما را راهنمایی کنند.