تاریخ خبر: ۱۳۹۶/۱۱/۲۹
به گزارش ایسنا، به نقل از وب سایت ۹news، طبق تحقیقات و پژوهشهایی که توسط موسسه اسکم واچ (ScamWatch) صورت گرفته است، در سال گذشته ۲۰۱۷ میلادی بالغ بر ۱۶۰ هزار کاربر استرالیایی تحت تاثیر استفاده از اینترنت وای فای عمومی، حدود ۱۰۰ میلیون دلار خود را از دست داده و اطلاعات شخصیشان نیز به سرقت رفته است.
این آمار حتی در سال جاری ۲۰۱۸ میلادی که تنها یک ماه و نیم از آن گذشته است، تاکنون به ۱۱ میلیون دلار خسارت تحت تاثیر حمله سایبری و هک کارتهای اعتباری و بانکی رسیده است. تحلیلگران بر این باورند که این رقم در سال جاری به شدت رو به افزایش است.
یکی از کارشناسان و متخصصان امنیت سایبری در این باره عنوان کرده است: " به طور کلی، استفاده از اینترنت وای فای که در اماکن عمومی نظیر رستوران، خیابانها، کافهها و فروشگاههای مختلف ارائه داده میشود، از ضریب امنیت بسیار پایینی برخوردار است و شهروندان و کاربران گوشی های هوشمند و رایانه باید از تمامی تهدیدات، خطرها و ریسکهایی که این سرویسهای وای فای عمومی برایشان ایجاد میکند، مطلع و آگاه باشند".
وی به منظور جلوگیری از نفوذ هکرها و سرقت اطلاعات شخصی و مالی کاربران به تمامی شهروندان توصیه کرده است که به هیچ عنوان از سرویس های وای فای عمومی استفاده نکنند که در غیر این صورت، باید منتظر اتفاقات ناخوشایندی همچون سرقت اطلاعات کارت بانکی، پول، اطلاعات مدارک شناسایی و تصاویر شخصیشان نیز باشند.
بر اساس اخبار و آمار منتشر شده، آمار حملات سایبری و هک در سال گذشته میلادی ۲۰۱۷، به اوج خود رسیده است و با توجه به افزایش روزافزون حملات سایبری از سوی هکرها، کشورهای مختلفی در سراسر جهان هدف این گونه حملات قرار گرفتهاند و آسیبها، خسارات جبرانناپذیری را متحمل شدهاند و تقریبا میتوان گفت هر روز خبرهای آن از گوشه و کنار جهان به گوش میرسد.
انگلستان و اسپانیا جزو نخستین کشورهایی بودند که رسما به عنوان قربانی این حملات شناسایی شدند. از بزرگترین قربانیان حملات این بدافزار میتوان به سازمان ملی تامین بهداشت و درمان (NHS) انگلستان، فدکس، دویچه بان، وزارت کشور، وزارت بحران و شرکت مخابراتی مگافون روسیه و همچنین بزرگترین شرکت مخابراتی تلفنی اسپانیا به نام تلفنیکا اشاره کرد.
با توجه به موج فراگیر و گسترده هک اطلاعات شخصی و مالی کاربران و سازمانهای کوچک بزرگ در جهان، تحلیلگران معتقدند که این اتفاقات در سال جاری ۲۰۱۸ میلادی افزایش بیسابقهای پیدا خواهد کرد و دیگر نمیتوان گفت که کسی در جهان از گزند و خطرات حملات سایبری و هک شدن در امان است. تغییر رمز وای فای دی لینک و تغییر رمز وای فای تی پی لینک و تغییر رمز وای فای zyxel را مطالعه نمایید .
منبع : ایسنا