برای آشنایی با تفاوت انتقال وجه ساتنا و پایا می توانید
برای آشنایی با تفاوت انتقال وجه ساتنا و پایا می توانید
امروزه پیدا کردن یک روش آسان و مطمئن برای انتقال وجه به یکی از دغدغه های بسیاری از افراد تبدیل شده. همه ما دوست داریم که بتوانیم در کوتاهترین زمان مبلغ دلخواهمان را بدون محدودیت برای افراد مورد نظر واریز کنیم. روش های مختفی برای انتقال وجه وجود دارد که هر یک از آنها مزایا و معایب خاص خود را دارند. برای مثال شما می توانید برای واریز یک مبلغ کلان بدون محدودیت با همراه داشتن مدارک شناسایی به بانک مراجعه کنید. از طرفی دیگر می توانید از دستگاه های خود پرداز استفاده کرده و برای انتقال وجه تا سقف 3 میلیون تومان اقدام نمایید. در روشی دیگر با استفاده از شماره شبای بانکی می توانید از سامانه های پایا و ساتنا برای انتقال وجه استفاده کنید. در مقالات قبلی گروه مشاوره هیواتک در خصوص نحوه رهگیری مرسولات پستی ناجا ، دریافت شماره شبا بانک ملی و رمز یکبار مصرف بانک به شما عزیزان توضیحاتی ارائه دادیم. در این مطلب قصد داریم انواع روش های انتقال وجه بین بانکی را معرفی کرده و تفاوت ساتنا و پایا و ساعت انتقال وجه پایا و ساتنا را بررسی کنیم.
در مورد انتقال وجه بین بانکی چه می دانید؟
روش های مختلفی برای انتقال وجه وجود دارد برای مثال شما می توانید مبلغ را به شماره حساب فرد واریز نمایید و یا آن را از طریق عابر بانک یا خودپرداز کارت به کارت کنید. از طریق شماره شبا هم می توانید برای انتقال وجه بین بانکی استفاده کنید.
کارت به کارت:
یکی از پر استفاده ترین روش های انتقال وجه استفاد ه از کارت بانکی می باشد. شما می توانید با مراجعه به خودپرداز ها یا از طریق درگاههای پرداخت اینترنتی وجه مورد نظرتان را واریز کنید. اگر حساب مقصد شما متعلق به همان بانک باشد می توانید تا سقف 10 میلیون تومان پول انتقال دهید اما اگر قصد انتقال وجه بین بانکی را داشته باشید روزانه تا مبلغ 3 میلیون تومان را می توانید انتقال دهید. برای اطلاع از نحوه کارت به کارت کردن و آشنایی با اپلیکیشن هایی که در این زمینه طراحی شده اند پیشنهاد می کنیم مقالات روش های کارت به کارت و کارت به کارت با آپ را مطالعه فرمایید.
از طرفی اگر قصد داشته باشید مبلغی بیش از موارد ذکر شده را از طریق کارت انتقال دهید باید با همراه داشتن مدرک شناسایی و کارت بانکی خود به یکی از شعب بان خود مراجعه کرده و برای انتقال وجه اقدام نمایید. در این روش شما می توانید تا سقف 15 میلیون تومان انتقال بین بانکی داشته باشید.
انتقال با شماره شبا:
اگر می خواهید بدون محدودیت بتوانید وجه مورد نظرتان را انتقال دهید باید به با همراه داشتن کارت شناسایی به یکی از شعب بانک خود مراجعه کنید. شما می توانید برای انتقال وجه بین بانکی با پرداخت کارمزد چک بین بانکی دریافت کرده و با مراجعه به بانک مقصد آن را نقد کنید.
در روشی دیگر شما می توانید به کمک شماره شبای حساب ، فرم مربوط به انتقال وجه را پر کرده و از طریق سامانه های ساتنا و پایا مبلغ مورد نظرتان را انتقال دهید. با استفاده از سامانه پایا می توانید روزانه تا سقف 15 میلیون تومان وجه انتقال دهید و برای مبالغ بیشتر از آن نیز باید از سامانه ساتنا استفاده کنید.
اینترنت بانک:
با پیشرفت تکنولوژی و افزایش استفاده از اینترنت دیگر نیازی نیست برای انجام مواردی مانند انتقال وجه به صورت حضوری به شعب بانکها مراجعه کنید بله می توانید با استفاده از اینترنت بانک به درگاه بانک خود متصل شوید و برای انتقال وجه اقدام نمایید. در این روش شما می توانید مبلغ مورد نظرتان را کارت به کارت کنید و یا با وارد کردن شماره شبا از طریق سامانه های ساتنا و پایا انتقال وجه بین بانکی را انجام دهید.
تفاوت های انتقال وجه ساتنا و پایا
در قسمت قبل به صورت مختصر درخصوص سامانه های ساتنا و پایا و نحوه انتقال وجه با آنها توضیحاتی ارائه دادیم. در این بخش قصد داریم به تفاوت ساتنا و پایا بپردازیم و مزیت های هر یک را بررسی کنیم.
اگر قصد دارید از ساتنا استفاده کنید باید بدانید که حداقل وجه قابل انتقال در این سامانه 150 میلیون ریال می باشد . سامانه ساتنا بدون دریافت کارمزد مبالغ کلان را در زمانی کمتر از دو ساعت انتقال داده و تنها درخواست هایی که خارج از ساعات اعلام شده ثبت شوند را در روز کاری بعد انجام می دهد.
در طرفی دیگر سامانه پایا هیچ محدودیتی برای مبلغ انتقالی ندارد اما معمولا از آن برای انتقال مبالغ کمتر از 150 میلیون ریال استفاده می شود. دراین سامانه مبلغ مورد نظر شما حداکثر پس از 24 تا 48 ساعت بدون دریافت کارمزد انتقال داده می شود. یکی دیگر از ویژگی های کاربردی سامانه پایا این است که امکان انتقال وجه گروهی را در اختیار کاربرانش قرار می دهد.
در حالت کلی در خصوص تفاوت ساتنا و پایا می توان گفت که پایا یک سامانه الکترونیکی است که برای جابجایی مبالغ خرد در روزهای آتی مورد استفاده قرار گرفته و در مقابل آن ساتنا بیشتر برای واریز مبالغ کلان به صورت فوری استفاده می شود.
ساعت انتقال وجه ساتنا و پایا
همانطور که در قسمت های قبل نیز در خصوص ساعت انتقال وجه پایا و ساتنا توضیح دادیم ، انتقال وجه بین بانکی از طریق سامانه ساتنا حداکثر تا 2 ساعت انجام می شود اما عملیات انتقال وجه در پایا حداکثر 24 تا 48 ساعت به طول می انجامد چرا که این سامانه در ساعات مشخصی درخواست ها را از بانک مبدا به مقصد ارسال میکند. تقاضا ها در ساعات 7:30 صبح ، 9:30 صبح و 11:30 صبح ارسال شده و تمامی تقاضا هایی که در خارج از ساعات اعلام شده ثبت شوند در روز کاری بعدی انجام خواهند شد.
برای آشنایی با تفاوت انتقال وجه ساتنا و پایا می توانید
برای آشنایی با تفاوت انتقال وجه ساتنا و پایا می توانید