برای آشنایی با دلیل چشمك زدن چراغ باتری لپ تاپ می توانید
برای آشنایی با دلیل چشمك زدن چراغ باتری لپ تاپ می توانید
اگر تا به حال به جای کامپیوتر از لپ تاپ استفاده کرده باشید احتمالا بار ها متوجه چراغ های روی آن و خامو و روشن شدن آنها شده اید. هر یک از این چراغ ها نشان دهنده عملکرد یکی از بخش های سیستم شما می باشد و رنگ و وضعیت آنها را شما را در جریان وضعیت قسمت ها مختلف دستگاه قرار می دهد. در این مقاله گروه مشاوره هیواتک قصد داریم به چراغ باتری لپ تاپ بپردازیم. بسیاری از کاربران گزارش داده اند که برخی مواقع چراغ باتری آنها به سرعت روشن و خاموشی می شود. در ادامه در خصوص علت چشمك زدن چراغ باتری لپ تاپ توضیحاتی ارائه داده و روش های مختلفی برای برطرف کردن آنها به شما عزیزان آموزش می دهیم. همچنین پیشنهاد می کنیم دیگر مقالات ما را نیز در این خصوص مانند نشانه های خرابی باتری گوشی چیست و فعال کردن تاچ پد لپ تاپ چگونه است مطالعه فرمایید.
دلایل چشمك زدن چراغ باتری لپ تاپ
لپ تاپ ها صرف نظر از شرکتی که آنها را ساخته همگی سعی می کنند در زمان بروز مشکل با کاربر ارتباط برقرار کنند و به او هشدار دهند. برخی مواقع اروری روی صفحه نمایش داده می شود و به شما می گوید در قسمتی از سیستم خطایی به وجود آمده ، در مواقعی دیگر چراغ های روی لپ تاپ شما خاموش و روشن شده و یا چشمک می زنند. معمولا بسیاری از افراد این پیامها را نادید می گیرند اما توصیه می کنیم همیشه به تغییرات اتفاق افتاده در سیستم خود توجه کنید و با در نظر گرفتن مدل لپ تاپ و شرکت سازنده ی آن علت اصلی مشکل را پیدا کرده و برای برطرف کردن آن در اسرع وقت اقدام نمایید.
چشمك زدن چراغ باتری لپ تاپ هم یکی از همین هشدار هاست. همانطور که گفتیم مدل و شرکت سازنده لپ تاپ ها با هم متفاوت است و به همین دلیل مشخص کردن علت اصلی چشمک زدن چراغ باتری کار دشواری است. در برخی موارد کمبود شارژ باتری به دلیل وجود مشکل در شارژر و عدم برق رسانی صحیح آن است در مواردی دیگر هم تنها بروز ایراد جزئی در سیستم موجب چشمک زدن چراغ می شود که با ریستارت کردن لپ تاپ برطرف می شود.
معمولا شرکت های مختلف از رنگ های متفاوتی در چراغهای خود استفاده می کنند برای مثال زمانی که چراغ لپ تاپ لنوو با رنگ نارنجی چشمک بزند با توجه به سرعت چشمک زدن می توان فهمید که لپ تاپ در حال شارژ است و یا اروری در باتری آن رخ داده است. در مدل های دیگر لپ تاپ لنوو نیز ممکن است تغییر رنگ چراغ باتری و چشمک زدن آن نشان دهنده تکمیل شارژ باتری باشد. از طرفی دیگر در لپ تاپ های دل چشمک زدن چراغ با رنگ زرد نشان دهنده این است که شارژر متصل شده پشتیبانی نمی شود. شما می توانید با مطالعه دفترچه راهنمای لپ تاپ خود و یا مراجعه به وبسایت کمپانی سازنده از علت اصلی چشمك زدن چراغ باتری لپ تاپ مطلع شوید. در ادامه کاربردی ترین روش های برطرف کردن این مشکل را بررسی می کنیم.
روش های رفع مشکل چشمك زدن چراغ باتری لپ تاپ
همانطور که گفتیم علت چشمك زدن چراغ باتری لپ تاپ های مختلف ، متفاوت می باشد اما شما می توانید پس از اطلاع از دلیل آن از طریق ارور نمایش داده شده روی صفحه دسکتاپ و یا از طریق دفترچه راهنما برای برطرف کردن آن اقدام کنید. در ادامه تعدادی از علت های اصلی بروز چنین مشکلی را بررسی می کنیم و برای برطرف کردن آنها راهکارهایی ارائه می دهیم.
جدا کردن کابل و باتری
در بسیاری موارد وجود ایراد درشارژر و یا آداپتور آن می تواند چنین مشکلی را برایتان به وجود آورد. در چنین شرایطی پیشنهاد می کنیم شارژر را از دستگاه جدا کنید و آن را از برق بکشید. سپس کابل های آن را بررسی کنید که همگی به درستی به هم متصل شده باشند. اگر مشکلی وجود نداشت مجددا آن را متصل کنید و ببینید ایراد برطرف شده یا خیر.
در موارد دیگری نیز مشاهده شده که وجود اشکال در باتری موجب چشمك زدن چراغ باتری لپ تاپ می شود. شما می توانید برای رفع این مشکل لپ تاپ خود را خاموش کرده و باتری را از آن جدا کنید. سپس مجددا باتری را به دستگاه وصل کرده و لپ تاپ را روشن کنید.
بروزرسانی درایور
یکی از روش های برطرف کردن مشکل چشمك زدن چراغ باتری لپ تاپ این است که درایور های باتری را بروزرسانی کنید. برای این کار کافی است درایور ها را یک بار به طور کامل حذف کرده و دستگاه را ریستارت کنید تا سیستم مجددا به صورت خودکار جدیدترین نسخه را نصب کند. device manager را در منوی استارت جستجو کرده و آن را باز کنید. سپس روی فلش کوچک کنار Batteries کلیک کنید. در ادامه روی درایور های ACPI راست کلیک کنید و uninstall را بزنید. در نهایت device manager را ببندید و لپ تاپ را ریستارت کنید.
ریست کردن باتری
یکی دیگر از روش های رفع مشکل چراغ باتری و شارژ نشدن لپ تاپ این است که باتری را ریست کنید. برای این کار کافی است لپ تاپ خود را به شارژ نزنید و بگذارید آنقدر روشن باشد تا شارژ آن تمام شده و خاموش شود. پس از خاموش شدن سیستم، باتری را از آن جدا کرده و نقاط اتصال آن را با دقت تمیز کنید. سپس باتری را کنار بگذارید و لپ تاپ خود را از طریق کابل به برق متصل کرده و بدون باتری آن را روشن کنید.
اگر لپ تاپ شما بدون باتری بوت می شود صبر کنید تا وارد ویندوز شود. سپس از طریق سیستم عامل گزینه shut down را انتخاب کنید تا دوباره خاموش شود. اگر سیستم بدون باتری بوت نمی شود به جای این کار کلید power را به مدت 30 ثانیه نگه دارید.
در مرحله بعد بدون روشن کردن لپ تاپ باتری را به آن متصل کنید و حدود 1 ساعت صبر کنید تا به طور کامل شارژ شود. بعد از 1 ساعت باتری شما ریست شده و می توانید دستگاه را روشن کنید.
تعویض شارژر یا باتری
اگر با هیچ یک از روش های ذکر شده مشکل چشمك زدن چراغ باتری لپ تاپ برطرف نشد احتمالا شارژر یا باتری شما با مشکلی جدی مواجه شده است. پیشنهاد می کنیم در چنین شرایطی لپ تاپ خود را به یک متخصص نشان داده و در صورت لزوم برای تعویض باتری یا شارژر اقدام کنید.
مطالعه مقاله حل مشکل شارژ نشدن باتری لپ تاپ هیواتک را نیز به شما پیشنهاد می کنیم.
برای آشنایی با دلیل چشمك زدن چراغ باتری لپ تاپ می توانید
برای آشنایی با دلیل چشمك زدن چراغ باتری لپ تاپ می توانید