برای رفع مشکل عدم برقراری ارتباط در سروش می توانید
برای رفع مشکل عدم برقراری ارتباط در سروش می توانید
سروش یکی از پیام رسان های داخلی است که می تواند تحت اینترنت خدماتی چون ارسال پیام صوتی ، متن ، تصویر ، ویدئو و ... را ارائه دهد. این روزها و در شرایطی که دسترسی به اینترنت محدود است، اکثر کاربران رو به سمت استفاده از پیام رسان های داخلی چون سروش ، بله ، گپ ، آی گپ و ... نموده اند.
امروز در گروه مشاوره هیواتک می خواهیم در خصوص مشکلی که اکثر کاربران آن را گزارش کرده اند صحبت کنیم و آن هم این که چرا سروش وصل نمیشه؟
در خصوص عدم برقراری ارتباط در سروش باید چند نکته را در نظر گرفت که به طور کامل در ادامه آن ها را بررسی خواهیم کرد ، البته خیلی از این عوامل که در نهایت منجر به ایجاد این سوال که چرا سروش وصل نمیشه ، می شود ، با خیلی از پیام رسان های دیگر حتی اینستاگرام ، تلگرام و واتساپ می تواند مشترک باشد ، اگر شما هم با مشکل عدم برقراری ارتباط در سروش مواجه هستید ، با ما همراه باشید تا نگاهی داشته باشیم بر دلایل عدم برقراری ارتباط و چگونگی حل آنها.
سایر مقالات منتشر شده در خصوص نرم افزار سروش که پیشنهاد می کنیم آنها را مطالعه و بررسی کنید :
معرفی پیام رسان سروش
در ابتدای سخن خوب است ابتدا یک معرفی اجمالی از نرم افزار سروش و مزایای ان داشته باشیم و سپس به این موضوع بپردازیم که چرا سروش وصل نمیشه؟
پیام رسان سروش همانطور که در مقدمه به آن اشاره شد ، یک نرم افزار ارتباطی رایگان است که می تواند مانند خیلی از پیام رسان های خارجی که استفاده از آن ها روز به روز در حال گسترش است ، به ارسال و دریافت پیام صوتی و متنی بپردازید ، گروه و کانال ایجاد کنید و حتی تماس رایگان صوتی داشته باشید.
این برنامه امکانات دیگری هم فراهم می کند نظیر :
1. امکان پرداخت هزینه در کانال
2. سرویس آب و هوا و اوقات شرعی
3. سرویس های مکان نما
4. امکان خرید شارژ و پرداخت قبوض
5. نظرسنجی و ...
چنانچه هرگونه سوالی در خصوص کار با سروش و خدمات آن دارید ، می توانید از طریق راه های ارتباطی زیر اقدام کنید :
شماره تلفن 87602020 – 021
آدرس ایمیل : support@assp.ir
کانال پیام رسان سروش : @support
دلایل عدم برقراری ارتباط در سروش
عدم برقراری ارتباط در سروش می تواند دلایل متفاوتی داشته باشد که در ادامه به بیان آنها خواهیم پرداخت :
عدم برقراری ارتباط در سروش به دلیل منسوخ شدن نسخه
یکی از مهم ترین عواملی باعث قطعی و عدم برقراری ارتباط زنده و آنلاین در سروش و سایر نرم افزارهای پیام رسان می شود ، قدیمی و منسوخ شدن نسخه برنامه است ، همواره این نکته را در نظر داشته باشید که عرضه نسخه جدید از هر نرم افزاری ، ممکن است باعث بروز مشکلات در نسخه های قدیمی آن شود که یکی از آنها هم عدم برقراری ارتباط است ، برای اطمینان از نصب بودن آخرین نسخه سروش به وب سایت آن ، کافه بازار ، آی اپس و ... مراجعه کرده و یا روی لینک های ارائه شده در ادامه صحبت هایمان کلیک کنید.
عدم برقراری ارتباط در سروش به دلیل قطع بودن اینترنت
گاهی اوقات پیش می آید که به دلیل مشغله ذهنی ، فراموش می کنیم که حجم باقی مانده اینترنت و مدت زمان استفاده از آن را چک کنیم و از وصل بودن اینترنت اطمینان حاصل کنیم.
در این شرایط چنانچه از وای فای یا از اینترنت دیتا استفاده می کنید ، می توانید با کمک راه حل های آموزش داده شده در این مقالات مجددا تنظیمات آن را چک و بررسی کنید.
مشکل قرمز شدن چراغ اینترنت مودم
عدم برقراری ارتباط در سروش به دلیل پر شدن حافظه کش
یکی دیگر از دلایل اینکه چرا سروش وصل نمیشه این هست که حافظه کش یا پنهان آن پر شده باشد. این مورد برای هر برنامه دیگری هم می تواند اختلال ایجاد کند و بهتر است آن را همواره چک کنید، برای این کار روی دستگاه های اندرویدی وارد Settings شده و سپس Apps را انتخاب کنید و در نهایت از منوی باز شده روی گزینه Storage اشاره کرده و سپس دکمه clear cache را بزنید.
عدم برقراری ارتباط در سروش به دلیل خطا در سرورهای داخلی
یکی دیگر از رایج ترین مشکلات نرم افزارها این است که گاهی اوقات سرورهای داخلی آنها است که باعث بروز اختلال در عمکرد صحیح آنها و ارسال و دریافت پیام ها می شود ، چنانچه اطلاعیه از طرف خود شرکت دریافت نکردید ، می توانید کار با نرم افزار را برای ساعت یا ساعات آینده موکول کنید تا مشکل برطرف شود.
سایر مشکلات نرم افزار سروش
در این قسمت از مقاله می خواهیم در خصوص سایر مشکلاتی که حین نصب و استفاده از این برنامه ممکن است رخ دهد صحبت کنیم.
عدم ارسال کد فعال سازی
یکی از مشکلاتی که کاربران حین نصب اپلیکیشن سروش با آن مواجه شده اند و طی تماس های تلفنی با کارشناسان مرکز مطرح کرده اند این است که کد فعال سازی برای آنها ارسال نمی شود.
در این شرایط شما باید ابتدا مطمئن شوید شماره تلفن همراه خود را به درستی وارد کرد اید و همچنین شماره بدون کد کشور ایران یعنی 98+ ثبت شده است ، علاوه بر این از روشن بودن اینترنت و آنتن و در دسترس بودن تلفن همراه خود نیز اطمینان حاصل کنید ، چنانچه در این خصوص مشکلی وجود نداشت ، ممکن است باز خطایی در سرورهای برنامه رخ داده یا اینترنت شما دچار مشکل شده باشد.
خطای کد 315
یکی از خطاهایی که کاربران هنگام کار با نسخه دسکتاپ نرم افزار سروش آن را دریافت کرده اند خطای کد 315 است و اینکه دیگر نرم افزار اجرا نمی شود و خطای باز نشدن و اجرای آن را می دهد.
در این شرایط کاربران باید نسخه ویندوز نرم افزار را با مراجعه به کنترل پنل ، به طور کامل Uninstall کرده و مجددا آن را نصب کنید.
در صورتی که هم نسخه دسکتاپ سروش شما پیغام عدم برقراری ارتباط می دهد ، فعال نبودن نرم افزارهای تغییر آی پی را بررسی کنید.
عدم قبول نام کاربری
یکی از مشکلاتی که شخصا با آن مواجه شدم ، عدم پذیرش نام کاربری انتخابی بود که هیچ user ای را قبول نمی کرد ، برای این منظور و حل مشکلات این دسته ، باید سعی کنید نام کاربری خود را کمی پیچیده انتخاب کنید و از انتخاب مواردی چون ali ،Reza و سایر مواردی که ممکن است توسط دیگران هم قبلا انتخاب شده باشد پرهیز کنید.
برای رفع مشکل عدم برقراری ارتباط در سروش می توانید
برای رفع مشکل عدم برقراری ارتباط در سروش می توانید