در مقاله امروز هیواتک ، قصد داریم شما را با نسخه تحت وب پیام رسان شاد آشنا نماییم. در صورتی که دانش آموز و یا والدین دانش آموز هستید حتما از فروردین ماه سال 99 و با شیوع ویروس کرونا در ایران نام سامانه شاد آموزش و پرورش را شنیده اید. سامانه ای که به کمک سیستم آموزشی مدارس در بحران شیوع ویروس کرونا آمده و دلیل شکل گیری این سامانه این است که تا پایان تعطیلات مدارس که به خاطر فاصله گذاری اجتماعی ایجاد شده است بتواند از راه دور کلاس مدارس را برگزار کرده تا دانش آموزان از درس خود غافل نشوند. شاد مخفف شبکه اجتماعی دانش آموزی می باشد. می توان گفت در کنار آسیب هایی که این ویروس چه از لحاظ انسانی ، اقتصادی ، اجتماعی و ... به ایران وارد نموده است ، اما سیستم آموزشی کشور را به تکاپو برای ایجاد سامانه های آموزشی انداخته است.
به طور مثال دانشگاه علمی کاربردی با ایجاد سامانه سمالایو که در مقاله سامانه سما لایو علمی کاربردی چیست ؟ به نحوه کار آن پرداختیم سعی در آموزش از راه دور دانشجویان خود تا پایان تعطیلات اجباری دانشگاه ها دارد ، وزارت آموزش پرورش نیز البته با چند مرحله آزمایشی سامانه شاد را به بهره برداری رسانده است. ابتدا با ایجاد سامانه شاد که با کمک پیام رسان های داخلی ایجاد ، سپس با اصلاح فرآیند ها و پروتکل های امنیتی با معرفی اپلیکیشن شاد که تنها با یکی از پیام رسان های داخلی به نام روبیکا همکاری می کرد و با انتشار نسخه اندروید آغاز به کار کرد و در نهایت با گسترش امکانات خود و با معرفی اپلیکیشن های آیفون این سامانه و نسخه تحت وب کار ایجاد این سامانه و بهره برداری از آن را به انجام رساند. با توجه به تاخیر در ارائه نسخه ایفون ، می توانید با مطالعه این مقاله نسخه تحت وب را استفاده نمایید. در مقالات ذیل با توجه به شیوع این ویروس و اهمیت اطلاع رسانی اقدامات در حوزه فناوری اطلاعات با انتشار مقالات ذیل این فرآیند بررسی شده است . در مقاله امروز هیواتک نیز به آخرین دستاورد این سامانه که ایجاد نسخه تحت وب اپلیکیشن شاد می باشد می پردازیم. با مطالعه این مقاله با ما همراه باشید.
چگونه وارد سامانه شاد آموزش و پرورش شویم ؟
دانلود اپلیکیشن شاد آموزش پرورش
دانلود نرم افزار شاد برای آیفون
نحوه ورود به نسخه تحت وب پیام رسان شاد
همانطور که در مقدمه بیان کردیم ، شاد نام سامانه آموزش از راه دور وزارت آموزش پرورش است که با کمک پیام رسان روبیکا و همراه اول و متخصصان دانشگاه شریف ایجاد و به بهره برداری رسیده است. برای دانلود نسخه اندروید این سامانه بر روی این لینک کلیک کنید. ابتدا لازم است با مفهوم برنامه تحت وب آشنا شویم ، برنامه تحت وب ، یک نرم افزار است که کاربران برای استفاده از آن، تنها نیاز به یک مروگر مانند گوگل کروک، فایرفاکس و … خواهند داشت و نیازی به دانلود یا دریافت CD برای نصب یا به روزرسانی نخواهد داشت. شاید نسخه های اپلیکیشنی هر سامانه یا برنامه ای امروزه طرفدار بیشتری داشته باشند ، اما هنوز برنامه و سامانه های تحت وب به خصوص در امر آموزش طرفداران خود را دارند ، زیرا نیازی به گوشی موبایل نخواهید داشت و با باز کردن مرورگر سیستم خود می توانید وارد این سامانه شده و از امکانات آن استفاده نمایید ، شاید به همین علت بود که مسئولان آموزش و پرورش با تاخیر نهایتا یک هفته ای از نسخه وب پیام رسان شاد رونمایی کردند.
حال که با مفهوم نسخه تحت وب آشنا شدید ، می توانید به نسخه تحت وب سامانه شاد که از طریق این لینک قابل دسترسی می باشد وارد شوید. بنابراین پیش نیاز استفاده از این نسخه سامانه شاد ، داشتن ارتباط اینترنتی و یک مرورگر در هر سیستم کامپیوتری یا موبایلی می باشد. در ادامه این مقاله با نحوه انجام کار در این سامانه آشنا خواهید شد. همچنین با توجه به این که این سامانه با همکاری روبیکا شکل گرفته است ، مطالعه مقاله روبیکا اپلیکیشنی همه کاره را به عنوان پیش نیاز به شما پیشنهاد می نماییم.
پیشنهاد می شود این مطلب را نیز بخوانید : دانلود نسخه جدید شاد
نحوه استفاده از نسخه تحت وب پیام رسان شاد
برای استفاده از سامانه تحت وب اپلیکیشن شاد ، مانند هر سامانه دیگری نیاز به ثبت نام در آن خواهید داشت ، پس از ورود به این سامانه از طریق این لینک ، لازم است اقدامات ذیل را انجام دهید :
- شماره تلفن همراه خود را بدون صفر وارد نموده و بر روی گزینه مرحله بعد کلیک نمایید.
- از طریق این سامانه یک کد فعال سازی به شماره تلفن همراه شما ارسال که می بایست این کد را درقسمت کد را وارد نمایید ، تایپ کنید و بر روی مرحله بعد کلیک کنید.
- در این مرحله وارد صفحه اصلی شده و گزینه های کانال پشتیبانی شاد ، ورود مدیرستادی / استانی / شهرستانی ، ورود دانش آموز و پشتیبانی شاد قابل مشاهده می باشد.
- به منظور استفاده دانش آموزان بر روی گزینه ورود دانش آموز کلیک نمایید. کدملی ، سریال شناسنامه ، تاریخ تولد را به منظور احراز هویت وارد کرده و با وارد کردن کد امنیتی گزینه ورود به گروه کلاس من را انتخاب نمایید.
نکته : برای استفاده از این سامانه ، ابتدا مدیر مدرسه ، سپس معلمان و در نهایت دانش آموزان می بایست وارد این سامانه و مراحل احراز هویت را انجام دهند ، بنابراین در صورتی که پس از انتخاب گزینه ورود به گروه کلاس من ، کلاسی مشاهده نکردید هنوز فرآیند ثبت نام در مدرسه شما کامل نشده است.
وظایف مدیران مدرسه برای ورود به سامانه :
مدیران مدارس قبل از هر اقدامی ، لازم است در صورتی که اطلاعات معلمان شامل کد ملی و شماره همراه ، کلاس ها و دانش آموزان در سامانه دانش آموزی یا سناد ثبت نشده یا ناقص است ، لازم است نسبت به تکمیل این اطلاعات اقدام نماید . ️سپس با انتخاب نقش مدیر و پس از احراز هویت ، مشاهده لیست مدارس را انتخاب کرده و مدرسه خود را تعیین نمایید .سپس گروه های کلاسی مدرسه شما ایجاد شده و برای معلمین قابل دسترسی خواهند بود. با انتخاب گزینه مشاهده لیست گروه های کلاسی می توانید فهرست آن ها را مشاهده نمایید و یا به داخل کلاس ها مراجعه نمایید . در تاریخ اعلام شده در شیوه نامه ارسالی وزارت آموزش و پرورش ، معلمان مدرسه خود را به عضویت در سامانه شاد دعوت کنید و پس از اتمام ثبت نام معلمان ، در تاریخ اعلام شده در شیوه نامه ارسالی وزارت آموزش و پرورش ، دانش آموزان مدرسه خود را به عضویت در سامانه شاد دعوت کنند.
وظایف معلمان برای ورود به سامانه :
پس از اقدامات مدیر مدرسه معلمان ، می بایست با انتخاب نقش معلم و احراز هویت و همچنین با انتخاب مدرسه از گزینه مشاهده لیست مدارس و مشاهده کلاس ها که مدیر مدرسه آن را ایجاد کرده است و با انتخاب گزینه مشاهده لیست گروه های کلاسی ، تمامی کلاس های خود را مشاهده نمایند. پس از اتمام ثبت نام از روز بعد دانش آموزان مدرسه خود ر به عضویت در اپلیکیشن شاد دعوت می شوند.