در صورتی که در خصوص راهنمای ثبت نام در سامانه تصمیم سوالی دارید
در صورتی که در خصوص راهنمای ثبت نام در سامانه تصمیم سوالی دارید
در مقاله امروز هیواتک قصد داریم شما را با نحوه ثبت نام مرکز مداخله در طلاق سامانه تصمیم آشنا نماییم. سامانه ای که از سال 97 ایجاد و هدف از آن کاهش آمار طلاق می باشد. در مقاله سامانه تصمیم تلاش کردیم شما را با این سامانه به صورت کامل آشنا نماییم. مطالعه این مقاله را به عنوان پیش زمینه مقاله پیش رو به شما پیشنهاد می نماییم. اما در ابتدای این مقاله به اختصار به معرفی این سامانه نیز خواهیم پرداخت تا پس از آشنایی با این سامانه ، ثبت نام در سامانه تصمیم برای شما آسان تر خواهد بود. مقایسه تعداد ازدواج ها و طلاق های ثبت شده در سال 97 می گوید که از هر سه ازدواج یک مورد طلاق صورت پذیرفته است که تا پایان سال 97 این آمار در تاریخ ایران بی سابقه بوده است. این آمار به خوبی نشان می دهد امر طلاق وارد فاز بحرانی شده است. به همین منظور سازمان بهزیستی برای ارائه خدمات مشاوره ای به زوج های درآستانه طلاق و منصرف کردن آن ها از طلاق با همکاری معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه سامانهای به نام تصمیم راه اندازی کرده است. سامانه های اینترنتی کمک شایانی به تمامی ارگان ها و سازمان ها نموده اند. این سامانه ها در راستای تحقق دولت الکترونیک به خوبی توانسته اند از مراجعات متعدد مردمی جلوگیری و در کاهش اتلاف وقت مردم سهم بسزایی داشتند. هر سامانه نیاز به ثبت نام دارد ، در مقاله های قبلی هیواتک که در ذیل آن ها را مشاهده می کنید ، به نحوه ثبت نام در سامانه های اینترنتی مختلف به تفصیل پرداخته ایم . با مقاله امروز هیواتک نیز با ما همراه باشید تا با ثبت نام مرکز مداخله در طلاق بیشتر آشنا نماییم.
ثبت نام در سایت سوابق بیمه تامین اجتماعی
ثبت نام در سامانه ثنا برای وام
آشنایی با سامانه تصمیم
قبل از آشنایی با نحوه ثبت نام مرکز مداخله در طلاق سامانه تصمیم لازم است به اختصار با این سامانه آشنا شویم. متقاضیان طلاق ابتدا بایستی به صورت اینترنتی در این سامانه ثبت نام نمایند و سپس با وقت قبلی داده شده از سامانه تصمیم ، به اداره بهزیستی شهرستان مربوطه مراجعه و در جلسه غربالگری شرکت نمایند . سپس در صورت عدم سازش به یکی از مراکز مشاوره مورد تایید بهزیستی و دادگستری مراجعه می کنند و طی پنج جلسه مشاوره و مدد کاری و در مدت 45 روز نتیجه مرکز مشاوره به بهزیستی ارائه و در صورت عدم سازش بهزیستی نتیجه را به دفتر خدمات الکترونیک قضائی ارائه می دهد . هنگامی که متقاضی طلاق چه توافقی ، چه یکطرفه به درخواست زوج یا زوجه باشند ، می بایست طبق فرآیند مشخص جهت تشکیل پرونده در سامانه تصمیم اقدام کنند ، به این صورت که ابتدا لازم است از این سامانه مراجعه کرد. نوبت گیری اینترنتی متقاضی از طریق این سامانه انجام می پذیرد. پس از گرفتن نوبت لازم است با مراجعه متقاضی به مرکز جامع مراقبت از خانواده طبق نوبت دریافتی اقدام شود. پذیرش و ارزیابی اولیه در حدود چهل دقیقه در مرکز جامع مراقبت از خانواده انجام می پذیرد. در مرحله بعد ارجاع پرونده به مراکز مشاوره یا کلینیک های مددکاری توسط مرکز جامع مراقبت از خانواده انجام می پذیرد. سپس متقاضی می بایست به مرکز مشاوره یا کلینیک مددکاری منتخب مرکز جامع مراقبت از خانواده مراجعه نماید. جلسات مشاوره ، مددکاری و ... در مرکز مشاوره یا کلینیک مدد کاری برگزار می شود.
مراکز مشاوره یا کلینیک های مددکاری پس از 45 روز اعلام نظر می نمایند. ارجاع فرم اعلام نظر به مرکز جامع مراقبت از خانواده توسط مرکز مشاوره یا کلینیک مدد کاری انجام می پذیرد.در صورتی که جلسات مشاوره و مدد کاری منجر به سازش شود ، پرونده توسط واحد ارجاع بایگانی می شود و اگر نتیجه پرونده عدم سازش باشد پرونده به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ارسال خواهد شد. پس از صدور گواهی عدم انصراف از طلاق زوجین متقاضی می توانند به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه نموده و نسبت به ثبت دادخواست طلاق توافقی اقدام نمایند. در مقاله معرفی مدارک ثبت نام سامانه ثنا می توانید با سامانه قضایی ثنا و مدارک مورد نیاز بیشتر آشنا شوید. سپس برای زوجین وقت جلسه دادرسی تعیین خواهد شد که باید در تاریخ و ساعت تعیین شده در شعبه دادگاه خانواده که تمامی این موارد در ابلاغیه دادگاه مشخص شده است حضور داشته باشند. نکته قابل توجه این که کل فرآیند اینترنتی است و نوبت گیری ، ارجاع و پاسخ دهی مراکز مشاوره یا کلینیک های مددکاری اینترنتی خواهد بود . در ادامه با نحوه ثبت نام در سامانه تصمیم آشنا خواهیم شد.
نحوه ثبت نام مرکز مداخله در طلاق سامانه تصمیم
حال که به این سامانه آشنا شدیم ، نوبت به آشنایی با نحوه ثبت نام مرکز مداخله در طلاق فرا می رسد. نحوه انجام کار به این صورت می باشد :
- ابتدا از طریق این لینک وارد سامانه تصمیم شوید.
- استان محل اقامت خود را انتخاب کنید . توجه داشته باشید که پذیرش اولیه ، ارزیابی ، مشاوره ها و فرآیند طلاق در استان محل اقامت انجام خواهد شد . لیست ، آدرس و تلفن مراکز جامع مراقبت از خانواده در سمت راست ، بالای سایت قابل مشاهده است .
- برای نوبت گیری می بایست چهار مرحله طی شود که شامل ثبت اطلاعات هویتی ، انتخاب تاریخ و ساعت مراجع ، تایید اطلاعات وارده ، دریافت کد پیگیری طی شود.
- در ثبت اطلاعات هویتی مشخصات اولیه فردی لازم را در فرم ثبت نام تکمیل کنید.
- در مرحله بعد تاریخ و ساعت مناسب ، جهت مراجعه به مرکز جامع مراقبت از خانواده انتخاب کنید و در گام بعدی اطلاعات وارد خود را تایید نمایید.
- در گام پایانی ، کد پیگیری ، آدرس و تلفن مرکز جامع نمایش داده می شود . شما می بایست طبق تاریخ و ساعتی که انتخاب کرده اید به مرکز جامع مراقبت از خانواده مراجعه کنید. هنگام مراجعه به مرکز جامع مراقبت می بایست مدرک شناسایی معتبر همراه داشته باشید.
نکته قابل توجه این که کل فرآیند اینترنتی است و نوبت گیری ، ارجاع و پاسخ دهی مراکز مشاوره یا کلینیک های مددکاری اینترنتی خواهد بود . آمار حدود ده درصد سازش ناشی از این سامانه را می توان تا حدودی مبنای موفقیت نسبی این سامانه نامید. امید است مطالعه این مقاله نیز در سازش ناشی از سامانه تصمیم تاثیرگذار باشد.
در صورتی که در خصوص راهنمای ثبت نام در سامانه تصمیم سوالی دارید
در صورتی که در خصوص راهنمای ثبت نام در سامانه تصمیم سوالی دارید