در صورتی که در مورد علت قرمز شدن چراغ مودم نیاز به توضیح بیشتری داشتید
در صورتی که در مورد علت قرمز شدن چراغ مودم نیاز به توضیح بیشتری داشتید
اگر شما هم در خانه یا محل کارتان از مودم های اینترنت استفاده می کنید حتما بارها برایتان اتفاق افتاده که دسترسی شما به اینترنت قطع شده و چراغ روی مودمتان قرمز شود. عوامل مختلفی می توانند موجب بروز چنین مشکلی شوند و در بسیاری از موارد قطعی اینترنت با استفاده از راهکارهایی ساده برطرف می شود. خوب است بدانید که هر یک از چراغ های تعبیه شده روی مودم شما معانی خاص خود را دارند. برخی از آنها همواره روشن هستند و برخی دیگر چشمک میزنند و یا با قطع شدن اینترنت قرمز می شوند. گروه مشاوره هیواتک در مقالات متعددی مثل علت قطع شدن وای فای مودم ، رفع مشکل باز نشدن صفحه تنظیمات مودم ، جلوگیری از هک وای فای مودم دی لینک و ... به بررسی مشکلات رایج مودم پرداخته است . در مقاله امروز قصد داریم به یکی دیگر از مشکلات رایج مودم در بین کاربران یعنی مشکل قرمز شدن چراغ اینترنت مودم و وصل نشدن اینترنت بپردازیم .در ادامه معانی چراغهای مودم های مختلف را به شما عزیزان معرفی کرده و علت قرمز شدن چراغ اینترنت را بررسی می کنیم.
آشنایی با چراغ های مودم ADSL
روی مودم شما چراغ های مختلفی قابل مشاهده می باشند. برخی از این چراغ ها به صورت ثابت روشن هستند و برخی هم خاموش و روشن می شوند. خوب است بدانید که اگر شما با کاربرد های این چراغها آشنای شوید و معانی هر یک را بدانید ، هنگام بروز هر گونه مشکل می توانید به آسانی علت وصل نشدن اینترنت را تشخیص داده و برای برطرف کردن مشکل اقدام نمایید.
چراغ های مودم d-link
همانطور که در مقاله چراغ های مودم d-link نیز توضیح دادیم ، اگر به مودم دی لینک خود نگاه کنید چراغهایی مطابق تصویر زیر بر روی ن مشاهده می کنید. در ادامه معانی هر یک از این چراغها را توضیح می دهیم:
1- چراغ Power : روشن بودن این چراغ به معنای اتصال صحیح آداپتور برق مودم است .
2- چراغ LAN : نشان دهنه اتصال LAN به یک دستگاه دیگر است .
3- چراغ Wireless : روشن بودن این چراغ نشان دهنده فعال بودن قسمت وایرلس مودم است .
4- چراغ WPS : مربوط به مدل WPS است که یک استاندارد تنظیمات امنیتی شبکه های وای فای است .
5- چراغ USB : روشن بودن این چراغ نشان دهنده اتصال یک دستگاه USB است .
6- چراغ DSL : روشن بودن این چراغ به صورت ثابت نشان دهنده وجود سرویس ADSL روی خط تلفن متصل شده به مودم است .
7- چراغ Internet : سبز بودن چراغ اینترنت مودم و یا چشمک زدن آن نشان دهنده این است که تنظیمات مودم اینترنت به صورت صحیح انجام گرفته و اتصال مودم با اینترنت هم برقرار است.
چراغ های مودم TP-Link
همانطور که در مقاله چراغ های مودم تی پی لینک نیز توضیح دادیم ، کاربران مودم های TP-Link اگر با دقت به دستگاه مودم خود نگاهی بیاندازند احتمالا چراغهایی مطابق تصویر زیر روی آن مشاهده خواهند کرد. در ادامه معنی هر یک از این چراغها را توضیح می دهیم:
1- چراغ Power : روشن بودن این چراغ به معنای اتصال صحیح آداپتور برق مودم است .
2- چراغ ADSL : روشن بودن این چراغ نشان دهنده وجود سرویس ADSL روی خط تلفن است .
3- چراغ Internet : روشن بودن چراغ اینترنت مودم نشان دهنده اتصال صحیح مودم با اینترنت است .
4- چراغ WLAN : روشن بودن این چراغ نشان دهنده فعال بودن وایرلس مودم است .
5- چراغ های 1 تا 4 : نشان دهنده اتصال یکی از پورت های LAN به یک وسیله دیگر است .
چراغ های مودم زایکسل
در ادامه چراغ های مودم زایکسل را به همراه معانی آنها بررسی می کنیم:
1- چراغ Power : روشن بودن این چراغ به معنای اتصال صحیح آداپتور برق مودم است .
2- چراغ ADSL : روشن و ثابت بودن این چراغ نشان دهنده این است که ارتباط مودم با خط ADSL برقرار است .
3- چراغ Internet : سبز بودن چراغ اینترنت مودم نشان دهنده اتصال صحیح مودم با اینترنت است .
4- چراغ LAN : روشن بودن این چراغ نشان دهنده اتصال سیستم به آن پورت از مودم است .
5- چراغ وایرلس : روشن و ثابت بودن این چراغ نشان دهنده فعال بودن وایرلس مودم است .
6- دکمه روشن و خاموش WPS : برای استفاده از این قابلیت می توانید با فشردن دکمه روی مودم که با علامت کلید مشخص شده به مدت یک ثانیه وایرلس را روی مودم فعال کنید .
دلایل قرمز شدن چراغ اینترنت مودم
چراغ هایی که روی مودم ADSL وجود دارند نشانه وجود اطلاعات بر روی خط تلفن و انتقال صحیح آن اطلاعات به DSL است و برای ارتباط با DSL باید حتما این چراغ ها روشن باشد . گاهی به دلایل مختلف این چراغ ها قرمز و یا خاموش می شوند . در این بخش از مقاله دلایل قرمز شدن چراغ مودم را بررسی خواهیم کرد :
** خاموش بودن مودم
** عدم اتصال صحیح کابل تلفن به پشت مودم
** بوق نداشتن خط رانژه شده
** عدم اتصال صحیح اسپلیتر به پشت مودم
** معیوب بودن پریز و کابل تلفن متصل به مودم
در هنگام قرمز شدن چرغ اینترنت چه باید کنیم ؟
ریست کردن مودم
برای رفع مشکل قرمز شدن چراغ اینترنت مودم ، ابتدا از روشن بودن مودم خود اطمینان حاصل نمایید و مطمئن شوید که کابل تلفن به صورت صحیح به پشت مودم وصل شده است. اگر با این کار مشکل برطرف نشد یک بار مودم خود را ریستارت کنید. برای این کار شما باید یک سنجاق ، سوزن ته گرد یا یک شی نوک تیز را وارد سوراخ ریز Reset مودم کرده و آن را نگه دارید تا دستگاه ریست شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص مقاله آموزش ریست انواع مودم را مطالعه فرمایید.
بررسی خط تلفن رانژه شده
سپس بررسی کنید که آیا خط تلفنی که رانژه شده همان کابلی است که به پشت تلفن شما متصل شده یا خیر ؟ ممکن است قرمز شدن چراغ مودم ، به دلیل آزاد نبودن خط رانژه شده باشد ، بنابراین بررسی کنید که آیا خط رانژه شده بوق دارد یا خیر ؟ برای این منظور خط تلفن را به یک گوشی تلفن وصل کنید اگر خط تلفن شما آزاد بود و با برداشتن گوشی صدای بوق شنیده می شد یعنی مشکلی در این رابطه وجود ندارد . در صورت نداشتن بوق با کد رفع خرابی تلفن ثابت یعنی ۲۰۱۱۷ تماس بگیرید .
بررسی اسپلیتر ها
ممکن است علت قرمز شدن چراغ اینترنت عدم اتصال صحیح اسپلیتر های پشت مودم باشد . بنابراین چک کنید که Line به خط ورودی از پریز تلفن ، DSL به کابل متصل شده به مودم و Phone به کابل متصل شده به دستگاه تلفن وصل باشد . همچنین تمام دستگاه های متصل شده به تلفن مثل فکس ، اسپلیتر و سایر دستگاه ها را از تلفن جدا کرده و مودم را به صورت مستقیم و بدون استفاده از اسپلیتر و وسایل جانبی به خط تلفن وصل کنید . همچنین پریز تلفن و کابل متصل شده به مودم را نیز عوض کنید.
در صورتی که با تمام این کارها مشکل قرمز شدن چراغ اینترنت مودم و وصل نشدن اینترنت حل نشد با پشتیبانی سرویسی که خریده اید تماس حاصل نمایید .
در صورت خاموش بودن چراغ اینترنت مودم مقاله : خاموش شدن چراغ اینترنت مودم و قطع و وصل شدن اینترنت را مطالعه نمایید .
سوالات متداول
1- علت قرمز بودن چراغ اینترنت مودم چیست ؟
خاموش بودن مودم - عدم اتصال صحیح کابل تلفن به پشت مودم - بوق نداشتن خط رانژه شده - عدم اتصال صحیح اسپلیتر به پشت مودم - معیوب بودن پریز و کابل تلفن متصل به مودم2- در هنگام قرمز شدن چراغ اینترنت چه کنم ؟
اول از روشن بودن مودم اطمینان حاصل نمایید بعد بررسی کنید که کابل تلفن به صورت صحیح به پشت مودم وصل شده است . اگر مشکل حل نشد مودم را ریست کنید . اگر باز هم حل نشد بررسی کنید که آیا خط تلفنی که رانژه شده همان کابلی است که به پشت تلفن شما متصل شده یا نه ؟ اگر باز هم حل نشد اتصال صحیح اسپلیتر های پشت مودم را بررسی کنید .3- چگونه مودم را برای رفع مشکل قرمز شدن چراغ اینترنت ریست کنم ؟
باید یک سنجاق یا سوزن ته گرد یا یک چیز نوک تیز را وارد سوراخ ریز reset مودم کرده وآن را نگه دارید تا دستگاه ریست شود .در صورتی که در مورد علت قرمز شدن چراغ مودم نیاز به توضیح بیشتری داشتید
در صورتی که در مورد علت قرمز شدن چراغ مودم نیاز به توضیح بیشتری داشتید