اگر در خصوص نحوه تنظیمات اینترنت سوالی داشتید
اگر در خصوص نحوه تنظیمات اینترنت سوالی داشتید
گروه مشاوره هیواتک در خصوص تنظیمات اینترنت و دلایل عدم اتصال به اینترنت مقالات متعددی ارائه کرده است اما بنا به درخواست کاربران عزیز تصمیم گرفتیم در این مقاله به صورت کلی و جمع بندی شده مشکلات اتصال به اینترنت و نحوه تنظیمات اینترنت در حالات مختلف را آموزش دهیم . به دلیل زیاد بودن حجم مطالب ، مباحثی که قبلا در مقالات دیگر ارائه شده است را به همان مطالب لینک داده ایم . در صورتی که بعد از انجام تمام مراحل همچنان با مشکل اتصال به اینترنت مواجه بودید می توانید با مشاوران هیواتک تماس گرفته و مشکل خود را مطرح نمایید .
تنظیمات اینترنت هنگامی که اینترنت وصل است اما برخی از سایت ها باز نمی شوند :
در برخی مواقع پیش می آید که گوشی شما به وای فای مودم تان وصل است و مثلا تلگرام شما باز می شود اما بعضی از سایت ها باز نمی شود . برای حل این مسئله نیاز به تغییر DNS می باشد . در مقاله رفع مشکل باز نشدن سایت ها با تغییر DNS اینترنت این موضوع به طور کامل توضیح داده شده است . در اکثر مواقع با تغییر DNS و نهایتا خاموش و روشن کردن مودم ( مودم باید 1 دقیقه خاموش باشد ) مشکل باز نشدن سایت ها رفع می شود .
تنظیمات اینترنت هنگامی که کامپیوتر به کلی به اینترنت متصل نمی شود :
در صورت عدم اتصال کامپیوتر به اینترنت مراحل زیر را دنبال کنید :
1- ابتدا با دستور ping 4.2.2.4 ، در Command prompt بررسی کنید که اتصال کامپیوتر به اینترنت برقرار است یا خیر . اگر ارتباط برقرار نبود IP را دستی وارد کنید و DNS را روی 8.8.8.8 تنظیم کنید .
2- اگر کنار ساعت سیستم علامت تعجب زرد رنگ بود یعنی باید مرحله قبل را انجام داده و مودم را خاموش و روشن کنید .
3- اگر کنار ساعت سیستم علامت ضربدر قرمز بود یعنی احتمالا اتصال کابل مشکل دارد ، بنابراین کابل اینترنت را بررسی کنید و سپس IP دستی به کارت شبکه بدهید و بعد از روشن و خاموش کردن مودم بررسی کنید که علامت ضربدر برداشته شده است یا خیر ؟
4- در برخی موارد آنتی ویروس ها و فایروال ها مانع اتصال به شبکه هستند بنابراین آن ها را غیرفعال کرده و مجددا اتصال به اینترنت را بررسی کنید .
5- در مواردی که مشکل حل نشد درایور کارت شبکه خود را حذف کنید و مجددا نصب نمایید .
6- تنظیمات مرورگر و پروکسی مرورگر را چک کنید و سپس کش مرورگر را خالی کنید و مجددا مرورگر را باز کنید . مقاله های پاك كردن كش مرورگر کروم و مرورگر فایرفاکس و پاک کردن آدرس های تایپ شده و حذف تاریخچه مرورگر فایرفاکس را در این مورد مطالعه نمایید . اکثر اوقات استفاده از وی پی ان باعث می شود که تنظیمات مرورگر به هم بریزد بنابراین به قسمت تنظیمات پروکسی در مرورگر خود رفته و تیک های مربوط به پروکسی را برداشته و آن را در حالت اتوماتیک قرار دهید .
7- در صورتی که با انجام تمام مراحل مشکل اتصال کامپیوتر به اینترنت حل نشد بررسی کنید که مشکل قطعی سراسری اینترنت نداشته باشید .
8- از طریق آدرس 192.168.1.1 بررسی کنید که آیا صفحه تنظیمات مودم برای شما باز می شود یا خیر ؟ در این خصوص می توانید مقاله رفع مشکل باز نشدن صفحه تنظیمات مودم را مطالعه نمایید . در صورتی که موفق به باز کردن صفحه تنظیمات مودم شدید مودم خود را مجددا کانفیگ نمایید . ابتدا ریست سخت افزاری از پشت مودم و سپس کانفیگ مجدد انجام دهید . خواندن مقالات : راهنمای کانفیگ مودم دی لینک و تنظیمات مودم دی لینک ، راهنمای کانفیگ مودم تی پی لینک و تنظیمات مودم تی پی لینک ، راهنمای کانفیگ مودم زایکسل و تنظیمات مودم زایکسل ، آموزش کانفیگ مودم در حالت bridge و ساخت کانکشن در ویندوز 7 ، ممکن است به شما کمک کند .
تنظیمات اینترنت در صورتی که چراغ اینترنت مودم قرمز شده است :
در صورتی که با این مشکل مواجه شدید مقاله علت قرمز شدن چراغ اینترنت مودم چیست را مطالعه نمایید .
تنظیمات اینترنت در صورت خاموش بودن چراغ اینترنت مودم :
در صورتی که چراغ اینترنت مودم شما خاموش است ابتدا بررسی کنید که تلفن وصل است یا خیر ، اگر وصل بود اتصال سیم تلفن به مودم را بررسی کنید ، سپس مودم را مجددا کانفیگ کنید و بدون اسپلیتر بررسی کنید که آیا چراغ اینترنت مودم روشن می شود یا خیر ؟ این احتمال وجود دارد که نویز بالا روی خط باعث روشن نشدن چراغ اینترنت شده باشد . در صورتی که مشکل از نویز بود و چراغ اینترنت چشمک زن بود مقاله خاموش شدن چراغ اینترنت مودم و قطع و وصل شدن اینترنت را مطالعه نمایید . مشکل نویز ممکن است به دلیل نزدیکی سیم تلفن به سیم برق باشد ، یا اینکه مشکلی از سمت مخابرات وجود داشته باشد که در این صورت باید با پشتیبانی اینترنت خود تماس بگیرید . خط هایی که نویز بالایی دارند معمولا سرعت های بالای 2M را پشتیبانی نمی کنند . در این صورت باید از پشتیبانی بخواهید سرعت اینترنت شما را کمتر کند تا نویز کم شود و مشکل قطع و وصل شدن اینترنت برطرف گردد .
تنظیمات اینترنت در صورتی که اتصال اینترنت برقرار است اما وای فای مودم قطع شده :
در صورتی که اتصال به اینترنت برقرار است اما وای فای مودم قطع می باشد و مودم در گوشی و لپ تاپ شناسایی نمی شود دو احتمال وجود دارد : یکی اینکه WPS پشت مودم ( که در بعضی از مودم ها وجود دارد ) خاموش شده است که در این صورت باید آن را روشن کنید . دوم اینکه این احتمال وجود دارد که از داخل تنظیمات مودم ، وای فای قطع شده است که در این صورت باید با ورود به صفحه تنظیمات مودم موضوع قطع شدن وای فای بررسی شود . مقاله علت قطع شدن وای فای مودم چیست ؟ را حتما مطالعه کنید .
سوالات متداول
1- هنگامی که اینترنت وصل است اما برخی از سایت ها باز نمی شوند چطور تنظیمات اینترنت را انجام دهم ؟
برای حل این مسئله نیاز به تغییر DNS می باشد . در اکثر مواقع با تغییر DNS و نهایتا خاموش و روشن کردن مودم ( مودم باید 1 دقیقه خاموش باشد ) مشکل باز نشدن سایت ها رفع می شود .2- تنظیمات اینترنت را در صورتی که اتصال اینترنت برقرار است اما وای فای مودم قطع شده چگونه انجام دهم ؟
در صورتی که اتصال به اینترنت برقرار است اما وای فای مودم قطع می باشد و مودم در گوشی و لپ تاپ شناسایی نمی شود دو احتمال وجود دارد : یکی اینکه WPS پشت مودم ( که در بعضی از مودم ها وجود دارد ) خاموش شده است که در این صورت باید آن را روشن کنید . دوم اینکه این احتمال وجود دارد که از داخل تنظیمات مودم ، وای فای قطع شده است که در این صورت باید با ورود به صفحه تنظیمات مودم موضوع قطع شدن وای فای بررسی شود .3- تنظیمات اینترنت را در صورت خاموش بودن چراغ اینترنت مودم چگونه انجام دهم ؟
در صورتی که چراغ اینترنت مودم شما خاموش است ابتدا بررسی کنید که تلفن وصل است یا خیر ، اگر وصل بود اتصال سیم تلفن به مودم را بررسی کنید ، سپس مودم را مجددا کانفیگ کنید و بدون اسپلیتر بررسی کنید که آیا چراغ اینترنت مودم روشن می شود یا خیر ؟ این احتمال وجود دارد که نویز بالا روی خط باعث روشن نشدن چراغ اینترنت شده باشد . مشکل نویز ممکن است به دلیل نزدیکی سیم تلفن به سیم برق باشد ، یا اینکه مشکلی از سمت مخابرات وجود داشته باشد که در این صورت باید با پشتیبانی اینترنت خود تماس بگیرید . خط هایی که نویز بالایی دارند معمولا سرعت های بالای 2M را پشتیبانی نمی کنند . در این صورت باید از پشتیبانی بخواهید سرعت اینترنت شما را کمتر کند تا نویز کم شود و مشکل قطع و وصل شدن اینترنت برطرف گردد .اگر در خصوص نحوه تنظیمات اینترنت سوالی داشتید
اگر در خصوص نحوه تنظیمات اینترنت سوالی داشتید
پاسخ مشاور هیواتک: کاربر گرامی سلام. اگه کنار ساعت سیستم علامت تعجب زرد رنگ باشه یعنی باید ابتدا با دستور ping 4.2.2.4 ، در Command prompt بررسی کنید که اتصال کامپیوتر به اینترنت برقرار است یا خیر . اگر ارتباط برقرار نبود IP را دستی وارد کنید و DNS را روی 8.8.8.8 تنظیم و مودم را خاموش و روشن کنید .
پاسخ مشاور هیواتک: کاربر گرامی سلام. با مطالعه مقاله مشکلات اتصال به اینترنت همه مشکلات تون رو میتونید حل کنید.
پاسخ مشاور هیواتک: کاربر گرامی سلام. توصیه می کنم مقاله های کانفیگ دی لینک و اتصال به اینترنت رو بررسی کنید تا مشکلات تون حل بشه.
پاسخ مشاور هیواتک: کاربر محترم سلام. در صورتی که چراغ اینترنت مودم شما خاموش است ابتدا بررسی کنید که تلفن وصل است یا خیر ، اگر وصل بود اتصال سیم تلفن به مودم را بررسی کنید ، سپس مودم را مجددا کانفیگ کنید و بدون اسپلیتر بررسی کنید که آیا چراغ اینترنت مودم روشن می شود یا خیر ؟ این احتمال وجود دارد که نویز بالا روی خط باعث روشن نشدن چراغ اینترنت شده باشد . در صورتی که مشکل از نویز بود و چراغ اینترنت چشمک زن بود مقاله خاموش شدن چراغ اینترنت مودم و قطع و وصل شدن اینترنت را مطالعه نمایید . مشکل نویز ممکن است به دلیل نزدیکی سیم تلفن به سیم برق باشد ، یا اینکه مشکلی از سمت مخابرات وجود داشته باشد که در این صورت باید با پشتیبانی اینترنت خود تماس بگیرید . خط هایی که نویز بالایی دارند معمولا سرعت های بالای 2M را پشتیبانی نمی کنند . در این صورت باید از پشتیبانی بخواهید سرعت اینترنت شما را کمتر کند تا نویز کم شود و مشکل قطع و وصل شدن اینترنت برطرف گردد .
پاسخ مشاور هیواتک: کاربر گرامی سلام. توصیه می کنم مقاله تنظیمات bridge رو مطالعه بفرمایید.