برای آشنایی با روش ساخت رزومه کاری می توانید
برای آشنایی با روش ساخت رزومه کاری می توانید
در مقالات قبلی گروه مشاوره هیواتک به نحوه باز کردن فایل ورد در اندروید و چگونگی رفع مشکل تایپ همزمان فارسی و انگلیسی در ورد پرداختیم. همچنین نحوه حذف یک صفحه در ورد را به شما عزیزان آموزش دادیم. در این مقاله نیز قصد داریم در خصوص یکی از قابلیت های کاربردی نرم افزار ورد یعنی ساخت رزومه کاری رایگان توضیحاتی ارائه دهیم. همانطور که می دانید رزومه کاری در گزینش شما برای شغل دلخواهتان تاثیر قابل توجهی دارد و شما می توانید با صرف زمانی کوتاه یک رزومه مناسب برای خود طراحی کرده و شانستان را برای رسیدن به شغل مورد نظرتان افزایش دهید. در همین راستا در این مقاله قصد داریم موارد مهمی را که حتما باید در هنگام ساخت رزومه کاری به آن ها توجه داشته باشید ،بررسی کرده و برای راحتی کار چند رزومه ساز آنلاین نیز به شما معرفی کنیم.
رزومه کاری چیست و چه مواردی باید حتما در آن ذکر شود ؟
به طور کلی رزومه به نوشته یا فرمی گفته می شود که در بردارنده کلیه اطلاعات کاری ، شخصی و تحصیلی یک فرد می باشد و معمولا در گزینش و استخدام مورد استفاده می گیرد. هر فردی که قصد استخدام در یک موقعیت شغلی را داشته باشد باید تمامی اطلاعات خود را در قالب یک رزومه برای مسئول گزینش ارسال نماید تا با مطالعه آن برای همکاری با او تصمیم گیری شود.
رزومه کاری افراد مختلف متناسب با سوابق کاری و تحصیلی آن ها با هم متفاوت است اما مواردی نیز وجود دارد که در زمان ساخت رزومه کاری حتما باید در فرم شما ذکر شوند. در این قسمت این موارد را برررسی می کنیم:
اطلاعات شخصی :
اطلاعات شخص شما ال مواردی مانند نام و نام خانوادگی ، سن ، وضعیت تاهل و نظام وظیفه ، شماره موبایل ، آدرس ، ایمیل و ... می باشد.
اطلاعات تحصیلی:
اطلاعات تحصیلی یکی از وارد مهمی است که نشان می دهد تخصص شما در چه زمینه ای می باشد. در این قسمت شما باید مقطع و رشته تحصیلی و نام دانشگاه خود را ذکر نمایید.
مهارت ها :
شما می توانید در اینت قسمت تمامی مهارت ها کاربردی خود را ذکر نمایید. از گذراندن دوره های آموزشی مختلف گرفته تا تسلط بر نرم افزار های مورد نیاز شغل مورد نظرتان. این گونه مهارت ها می توانند شانس شما را برای به دست آوردن شغل مورد نظرتان تا حد زیادی بالا ببرند.
سوابق کاری:
این قسمت معمولا برای کارفرمایانی که به دنبال جذب نیرو با تجربه هستند یکی از مهمترین بخش های رزومه شما به حساب می آید. اما اگر شما سابقه کار ندارید لازم نیست این بخش را در رزومه خود قرار دهید و سعی کنید با تقویت بخش های دیگر شغل مورد نظرتان را بدست آورید. در بخش سوابق کاری نام شرکت و سمت خود را ذکر نموده و مدت زمانی را که در آنجا مشغول به کار بودید را نیز بنویسید.
سوابق پژوهشی :
اگر تا به حال در زمینه کار های تحقیقاتی و یا انتشار مقالات فعالیتی انجام داده اید عنوان تحقیق و یا مقاله خود را نوشته و سایر جزییات را نیز به آن بیفزایید.
مختصری درباره خود:
در این بخش زمینه های مورد علاقه ی خود را برای فعالیت رح داده و هر گونه اطلاعات مفید دیگری که در بخش های قبل ذکر نکرده اید را در این قسمت اضافه کنید.
نحوه ساخت رزومه کاری با ورد
شما می توانید از طریق برنامه ورد برای ساخت رزومه کاری خود اقدام نمایید. برای این کار می توانید از فرم های آماد خود برنامه استفاده نمایید. وارد برنامه ورد شده و از تب File گزینه new را انتخاب کنید. در این بخش به جای ساخت یک صفحه سفید از میان موارد مختلف Resumes an Cover Letters را انتخاب کنید.
با این کار لیستی از Template های آماده نمایش داده می شوند. یکی از آن ها را به دلخواه خود انتخاب کرده و مطابق تصویر دانلود را بزنید. فرم مورد نظر شما پس از دانلود شدن در ورد نمایش داده می شود و شما می توانید آن را با اطلاعات مورد نظرتان به آسانی پر کنید.
اگر نمی خواهید برای ساخت رزومه کاری از این فرم های آماده استفاده کنید می توانید خودتان برای طراحی رزومه دست به کار شوید.
در ابتدا پیشنهاد می کنید برای متن خود حاشیه تعیین کنید. برای این کار به تب Layout رفته و Margins را انتخاب نمایید. در این قسمت شما می توانید هر یک از حاشیه های آماده را انتخاب کرده و یا از طریق Custom Margins مقادیر را به صورت دستی مشخص نمایید. با کلیک بر روی Custom Margins پنجره ای نمایش داده می شود که از طریق آن می توانید میزان فاصله متن خود از بالا ، پایین و طرفین صفحه را به صورت دقیق تنظیم نمایید.
در ادامه شما می توانید از طریق تب Home و بخش Styles به انواع عنوان ها دسترسی داشته باشد. متن خود را تایپ کرده و پس از انتخاب عنوان، یکی از استایل های موجود در بالای صفحه را برای آن تنظیم کنید.
شما همچنین می توانید برای زیبا تر شدن رزومه خود، اطلاعاتتان را درون یک جدول قرار دهید. برای این کار از تب Insert بر روی Table کلیک کرده و تعداد سطر و ستون های مورد نظرتان را انتخاب کنید. در ادامه اطلاعات خود را وارد جدول کرده و از Design ویژگی های ظاهری آن را را به دلخواه خود تغییر دهید.
ساخت رزومه انلاین رایگان
سایت های مختلفی وجود دارند که به شما امکان می دهند برای ساخت رزومه کاری رایگان اقدام کنید. به کمک این سایت ها دیگر لازم نیست خودتان برای طراحی جداول و اطلاعاتتان وقت صرف کنید. تنها کافی است اطلاعات خود را وارد سایت رزومه ساز آنلاین کنید و از میان قالب های ارائه شده یکی را به دلخواه خود انتخاب نمایید. با این روش می توانید در حداقل زمان یک رزومه کامل، مرتب و زیبا داشته باشید.
معرفی رزومه سازهای آنلاین حرفه ای فارسی
سایت های مختلفی وجود داند که خدمات ساخت رزومه آنلاین را ارائه می دهند. شما با ورود و عضویت در هر یک از وبسایت های زیر می توانید اطلاعات خود را وارد کرده و در زمانی کوتاه رزومه خود را دریافت نمایید:
برای آشنایی با روش ساخت رزومه کاری می توانید
برای آشنایی با روش ساخت رزومه کاری می توانید