اگر با مشکل کپی نشدن فایل در ویندوز مواجه شدید
اگر با مشکل کپی نشدن فایل در ویندوز مواجه شدید
کپی نشدن فایل در ویندوز یکی از مشکلاتی است که بسیاری از کاربران هنگام انتقال اطلاعاتشان به فلش ، هارد یا کارت حافظه با آن روبرو می شوند. مشکل کپی پیست در ویندوز به دلایل مختلفی رخ می دهد و روش های متفاوتی نیز برای برطرف کردن آن وجود دارد. در مقالات قبلی گروه مشاوره هیواتک در خصوص مشکلاتی مانند کندی ویندوز 10 ، قطع و وصل شدن اینترنت ویندوز و خطای صفحه آبی در ویندوز 7 توضیحاتی ارائه دادیم. در این مطلب قصد داریم علل بروز مشکل کپی پیست در ویندوز 10 ، 8 و 7 را بررسی کرده و برای حل مشکل کپی نشدن فایل ها در ویندوز چند راهکار ساده به شما عزیزان آموزش دهیم.
دلایل کپی نشدن یک فایل
عوامل مختلفی می توانند موجب بروز مشکل کپی پیست در ویندوز شوند. در این قسمت به تعدادی از آن ها اشاره می کنیم:
1- اگر شما قصد داشته باشید فایلی که حجم آن بیشتر از 4 گیگ است را روی فلش یا کارت حافظه ای با فرمت FAT32 انتقال دهید. با ارور روبرو می شوید چون FAT32 نمی تواند فایل های بزرگتر از 4 گیگ را انتقال دهد.
2- یکی دیگر از دلایل کپی نشدن فایل ها در ویندوز write-protected بودن دیسک است. برخی از فلش ها و کارت های حافظه برای حفاظت در برابر ویروس از این قابلیت استفاده می کنند تا کسی نتواند بر روی آن ها فایلی کپی کند.
3- اگر درایو مقصد شما حجم کافی نداشته باشد فایل شما در آن کپی نمی شود.
4- در برخی موارد وجود اشکال در درایو مقصد و خراب بودن آن موجب بروز چنین مشکلی می شود و ارور هایی مانند Access is denied و The parameter is incorrect روی صفحه نمایش داده می شوند. یکی از دلایل به وجود آمدن چنین مشکلی جداکردن فلش به صورت ناگهانی و بدون استفاده از قابلیت Safely Remove است.
5- اگر مالکیت فایل مورد نظرتان تغییر کرده باشد ممکن است سیستم به شما اجازه ی کپی یا ویرایش آن را ندهد و از اعمال هرگونه تغییر بر روی آن جلوگیری کند.
6- در برخی موارد نیز این مشکل به دلیل خراب بودن فایل و مخدوش شدن آن اتفاق میفتد.
حل مشکل کپی نشدن فایل در ویندوز 7 ، 8 و 10
رفع مشکل کپی نشدن فایل ها در ویندوز از طریق Registry Editor
اگر با مشکل کپی پیست در ویندوز مواجه شدید و هنگام انتقال اطلاعات به فلش یا کارت حافظه با ارور روبرو می شوید می توانید از طریق رجیستری ویندوز برای حل آن اقدام نمایید. برای این کار کلید ویندوز و Rرا همزمان نگه دارید و در پنجره ی Run عبارت regedit را تایپ کنید و اینتر بزنید. در پنجره ی Registry Editor به آدرس زیر مراجعه کنید:
HKEY_LOCAL_MACHINE > SYSTEM > CurrentControlSet > Control
در این مرحله در سمت راست صفحه روی یک قسمت خالی راست کلیک کنید و گزینه های New و DWORD (32-bit) را انتخاب نمایید. اسم آن را به WriteProtect تغییر دهید سپس روی آن دبل کلیک کنید، در قسمت Value data مقدار 0 را وارد کرده و OK را بزنید. بعد از انجام این کار احتمالا مشکل کپی نشدن فایل در ویندوز برطرف می شود.
حل مشکل کپی پیست در ویندوز به کمک Command Prompt
اگر با روش اول مشکل برطرف نشد می توانید از طریق Command Prompt برای حل مشکل کپی نشدن فایل ها در ویندوز اقدام کنید. عبارت cmd را در منوی استارت جستجو کنید ، سپس روی Command Prompt راست کلیک کرده و Run as Administrator را بزنید. در مرحله بعد هر یک از دستورات زیر را یک به یک وارد کنید. لازم به ذکر است که شما باید در دستور شماره 3 به جای کاراکتر # شماره ی درایو USB خود را جایگزین کنید. اکنون این پنجره را ببندید و مجددا برای انتقال اطلاعات اقدام کنید و ببینید که مشکل کپی پیست در ویندوز برطرف شده یا خیر.
1- diskpart
2- list disk
3- select disk #
4- attributes disk clear readonly
رفع مشکل کپی پیست در ویندوز 7، 8 و 10 با بررسی آنتی ویروس
استفاده از آنتی ویروس برای حفاظت از سیستم شما بسیار مهم است اما در برخی موارد همین آنتی ویروس می تواند از انتقال فایل ها جلوگیری کند. برای حل مشکل کپی نشدن فایل ها در ویندوز وارد منوی آنتی ویروس خود شده و به دنبال گزینه USB protection بگردید. اگر چنین گزینه ای پیدا کردید آن را غیرفعال کنید. اگر هم چنین قابلیتی وجود نداشت می توانید آنتی ویروس را موقتا غیر فعال کنید.
رفع مشکل کپی نشدن فایل در ویندوز 8 ، 10 و 7 با نصب مجدد درایور
یکی دیگر از عواملی که موجب بروز مشکل کپی پیست در ویندوز می شود درایور است. اگر درایور فلش شما به درستی نصب نشده باشد می تواند شما را دچار درد سر کند. برای نصب مجدد درایور های فلش آن را به سیستم متصل کنید ، سپس Device Manager را در منوی استارت جستجو کرده و آن را باز کنید. در این مرحله از تب View گزینه Show hidden devices را فعال کنید. در ادامه به قسمت Disk drives مراجعه کنید ، فلش خود را پیدا کنید ، روی آن راست کلیک کرده و Uninstall device را بزنید. پس از حذف درایور، یک بار فلش را جدا کرده و مجددا آن را متصل کنید تا درایور به صورت خودکار نصب شود.
حل مشکل کپی نشدن فایل در ویندوز با بررسی تنظیمات فایل
اگر هنگام انتقال اطلاعات با ارور Write Protected مواجه شدید این امکان وجود دارد که فایل شما read-only شده باشد. در این شرایط برای حل مشکل کپی نشدن فایل ها در ویندوز بر روی فایلی که کپی نمی شود کلیک راست کنید و Properties را بزنید.
در پنجره ی نمایش داده شده قسمت Attributes را پیدا کرده و مانند تصویر گزینه های Read-only و Hidden را غیرفعال کنید. در آخر بر روی OK کلیک کنید تا تنظیمات ذخیره شوند.
رفع مشکل کپی پیست در ویندوز و با تغییر مالکیت
اگر هنگام باز کردن یک فولدر یا فایل با خطای access denied ویندوز مواجه شدید می توانید با تغییر مالکیت فولدر مشکل را برطرف کنید. برای این کار روی فایل مورد نظرتان راست کلیک کرده و Properties را انتخاب نمایید. سپس به تب Security رفته و روی Advanced کلیک کنید. در ادامه مانند تصویر در مقابل Owner روی گزینه Change کلیک کنید و در قسمت Enter the object name to select نام یوزرتان را وارد نمایید. در ادامه Check Names را بزنید تا در صورت صحیح بودن نام وارد شده آدرس کامل آن نمایش داده شود. با زدن OK هم تنظیمات را ذخیره سازی کنید. در اکثر موارد با این کار مشکل کپی نشدن فایل در ویندوز برطرف می شود.
اگر با مشکل کپی نشدن فایل در ویندوز مواجه شدید
اگر با مشکل کپی نشدن فایل در ویندوز مواجه شدید