تاریخ خبر: ۱۳۹۶/۱۲/۲۲
به گزارش ایران اکونومیست؛ امروز سه شنبه و در حاشیه اجلاس سالانه کنگره ملی خلق چین، برای نخستین بار 'میایو وی' وزیر صنعت و فن آوری اطلاع رسانی چین این موضوع را برای رسانه ها طرح کرد.
او گفت تحقیقات روی فن آوری نسل ششم با مفهوم اینترنت کاملا پیوند خورده است و افزود فن آوری نسل ششم برای بخش خدمات بسیار کلیدی محسوب می شود.
وی گفت خودروهای هوشمند و بدون سرنشین و بسیاری از فن آوری های پیشرفته دیگر نه فقط به سنسورهای حساس نیاز دارند بلکه باید بین آنها، خودروهای دیگر و جاده نیز ارتباط لازم برقرار باشد برای همین داشتن اینترنت و خدمات اینترنتی با کیفیت بالا یک ضرورت است.
قرار است چین بزودی کار استفاده و بکارگیری شبکه نسل پنجم اینترنت و تلفن های همراه را در شهرهای شرقی این کشور از جمله شانگهای شروع کند.
در سال های اخیر پس از راه اندازی نسل چهارم اینترنت پر سرعت، چین تمرکز خود را روی توسعه نسل پنجم قرار داده است تا خدمات قابل توجه و با سرعت بالاتری در اختیار مشترکان قرار دهد.
روزنامه مردم ارگان حزب حاکم چین پیش بینی کرده است نسل پنجم اینترنت که تا دو سال دیگر کاربردی خواهد شد، تا سال 2026 میلادی برای چین ارزش افزوده ای معادل 158 میلیارد و 900 میلیون دلار داشته باشد.
این گزارش می افزاید مخابرات و سامانه های ارتباطی نسل پنجم در یک دهه آینده شرایط بسیار ایده آل ارتباطاتی را برای مشترکان فراهم خواهد کرد.
چین می گوید مصرف تجاری این شبکه جدید اینترنتی از سال 2019 میلادی شروع خواهد شد و از سال 2020 میلادی به طور گسترده مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
این کشور افزوده است در حال حاضر شبکه اریکسون که می خواهد نسل پنجم را در چین توسعه دهد با 38 اپراتور و 22 موسسه صنعتی و 45 دانشگاه برای تحقق این امر همکاری می کند.
انتظار می رود از زمانی که این شبکه عملیاتی می شود شمار مشترکان نسل پنجم اینترنت و مخابرات چین تا سال 2023 میلادی به یک میلیارد نفر برسد. مقاله فعال کردن 4G در اندروید و آیفون را مطالعه نمایید .
منبع : ایران اکونومیست